Seizoen 2023-2024

De Beker van België werkt met een knock-out systeem. Per ronde spelen clubs slechts één wedstrijd. Bij een gelijkspel na 90 minuten worden er meteen strafschoppen getrapt in de voorrondes en 1e tot en met 3e ronde. Vanaf de 4e ronde tot en met de finale volgen er eerst verlengingen. Enkel in de halve finales worden er heen -en terugwedstrijden gespeeld zonder uitdoelpuntenvoordeel

De clubs die uitkomen in de laagste niveaus spelen vanaf de eerste ronde. Ploegen uit hogere competities komen er in latere rondes bij. De belofteploegen van 14 profclubs die vanaf het seizoen 2022/23 uitkomen in 1B, Eerste Nationale en de Tweede Afdeling mogen niet deelnemen aan de Beker van België. Ploegen die deelnemen aan een Europees tornooi worden als laatste toegevoegd, in de 1/8e finale.

Uitwedstrijden KRC Genk

De Croky Cup is een comeptetie met rechtsreekse uitschakeling. De wedstrijden worden bepaald op basis van een loting na elke ronde. Van zodra een wedstrijd bekend is, zal deze pagina worden aangevuld.

USRL Visé

Oostende

KV Oostende

Blue Army On Wheels
Een supportersclub met een missie

De missie van BAOW is zorgen dat ook rolstoelers en andere mensen met een beperking volledig kunnen participeren aan het voetbalgebeuren zowel in Genk als op verplaatsing.

  • Clublokaal : De Kring - Onderwijslaan 2 3600 Genk